Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 579 st

Kråmö Skärgårdsby

Kråmö skärgårdsby med dess naturreservat vänder sig till privatpersoner, skolklasser och övriga grupper som vill hyra en stuga eller bara göra en dagsutflykt i en underbar skärgårdsmiljö.

På Kråmö finns 11 sommarstugor i storlekar mellan 2 till 6 bäddar. Dessa är utrustade med säng- och köksutrustning, gasolkök och gasolkylskåp. Fotogenlamporna lyser upp din tillvaro, avsaknaden av elektricitet förstärker

Kråmöatmosfären. Skulle det någon gång kännas lite kyligt och ruggigt, då använder du värmekaminen för att bättra på stugvärmen. Sänglinne och handdukar tar du med dig. Arrendatorn ansvarar för att det finns gasol och fotogen i stugorna.

Njut av den vedeldade bastun, gärna med ett svalkande dopp i havet. Färskvatten hämtar du direkt från pumpen mellan stugorna Fregatten och Galeasen. Torrklosetter med urinseparering finns en för varje stuga och soptunnor finns utplacerade på lättillgängliga ställen. Våra tvåhjuluga dragkärror använder du för transport av ditt bagage och vatten. Båt till fisketuren, kan du hyra av arrendatorn.

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!