Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 055 st

Björkbackens Stugby och Camping

Barnen ser ut sin sovplats blixtsnabbt när de ser Björkbackens campingstugor. Visst är stugorna speciella, specialritade utifrån den turism som dominerar i Vimmerby: barnen.

Campingstugan rymmer två våningssängar samt ett litet sovloft. Loftet har en säkerhetsgrind som oroliga föräldrar kan dra för om barnen är små. Med loftet är denna stuga på ca 16,5 kvadratmeter.
Täcke och kuddar finns till ert förfogande. Linne och handdukar ingår ej men kan hyras i samband med bokningen.

Stugan är utrustad med ett trinettkök, kylskåp med frysfack, porslin och bestick för 6 personer, kaffebryggare med mera. Avlopp finns i stugan så det går bra att hämta in vatten i stugans dunk och exempelvis diska eller borsta tänderna. Ett myggnät att sätta för fönstret finns - det kan ju bli heta nätter i Sverige också!

Wc och dusch hittar ni i närliggande servicehus.

Varje campingstuga har en uteplats under tak där ni kan skugga er vid soliga dagar och även kan sitta ute trots regn om vädret är sämre. Stugorna är inte vinterbonade men det finns ett värmeelement i stugan om ni är frusna.

Funderar ni på att ta med hunden eller katten på semester så har vi fem stugor där husdjur är tillåtna.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!