Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 110 st

Mälarhusgårdens Stugby

Mälarhusen Semesterby

Mälarhusen Semesterby ligger på Österlen vid kustvägen mellan Ystad och Simrishamn, med 15 min promenad till den fantastiska sandstranden vid Mälarhusen Stugby byggdes 2005 och har 23 stugor. Stugorna har plats för 5-7 personer och är på 28 kvm. Varje stuga har 1 sovrum med dubbelsäng, 1 sovrum med våningssäng + översäng, allrum med bäddsoffa för 2 personer och TV, pentry, dusch/WC, veranda med trädgårdsmöbler. 4 av stugorna är handikappvänliga med anpassad planlösning. Rökning ej tillåten. Husdjur är välkomna i vissa av stugorna. Sänglinne, hund, avbeställningsskydd och slutstädning ingår inte i grundpriset, men kan beställas.
Mälarhusen Stugby bygger 12 nya gårdssviter som står klara sommaren 2024. Alla sviter är utrustade med fullutrustade kök, tvättmaskin, loft och uteplats.
Mälarhusen Semesterby tar emot gäster valfritt antal dagar.
Mälarhusen Semesterby har en egen hemsida för stugor på sin egen Webbokning. Ett öppnings erbjudande för gårdssviterna är aktivt från 1/7.

Bo i Skåne

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!