Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 734 st

Mälarhusen Stugby Österlen

Skicka e-post

Mälarhusen Stugby

0723-58 65 86

Kustvägen 1773, Mälarhusen
271 77 Löderup

Mälarhusen Stugby ligger på Österlen vid kustvägen mellan Ystad och Simrishamn, med 15 min promenad till den fantastiska sandstranden vid Mälarhusen Stugby byggdes 2005 och har 23 stugor. Stugorna har plats för 5-7 personer och är på 28 kvm. Varje stuga har 1 sovrum med dubbelsäng, 1 sovrum med våningssäng + översäng, allrum med bäddsoffa för 2 personer och TV, pentry, dusch/WC, veranda med trädgårdsmöbler. 4 av stugorna är handikappvänliga med anpassad planlösning. Rökning ej tillåten. Husdjur är välkomna i vissa av stugorna. Sänglinne, hund, avbeställningsskydd och slutstädning ingår inte i grundpriset, men kan beställas.

Boka gör ni via hemsidan www.malarhusenstugby.se

Under högsäsong 1/7-12/8 hyr vi ut stugorna veckovis från söndag - söndag alternativt torsdag - söndag / söndag - torsdag.

Det populära fiskeläget Skillinge ligger endast 8 km härifrån och till Kåseberga med Ale Stenar är det 10 km. De idylliska städerna Simrishamn och Ystad ligger 20 respektive 30 km från stugbyn.

Bo i Skåne

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!