Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 874 st

Ostron - och musseläventyr

Ostron - och musseläventyr

Pris per person från 2393:-

Erbjudande

  • Ostron- och musseläventyr med Signe
  • Logi i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Lån av badrock
  • Tvårätters middag, förbestämd meny

Gäller t.o.m. 2021-11-27.

Ostron- och musselturen startar i Norra Hamnen i Lysekil dit ni tar er med egen bil. Vi färdas med Signe, vår bohuslänska julle byggd 1952, ut till musselodlingen där vi visar hur det går till att odla och skörda musslor och plockar med oss musslor för gemensam tillagning och avsmakning senare.

Signe tar oss vidare till en av få ostronbankar i Bohuslän där vi plockar upp ostron och lär oss mer om havets delikatess.

Precis under oss växer de exklusiva och berömda ostronen Ostrea Edulis som kallas ”det svenska ostronet”. Vi pratar om allt i ostronens tecken samt erbjuder provsmakning.

Vi gör ett strandhugg på Käringeholmen där musselskörden tillagas och ostronen öppnas och avnjuts vid strandkanten. Efter en oförglömlig upplevelse i en fantastisk miljö tar vi er tillbaka till Norra Hamnen i Lysekil till det avslappnade dunket från Signe.

Tillbaks på hotellet kan man njuta i någon av våra relaxavdelningar som kan bokas separat till entréavgift, för mer information kontakta receptionen.

Dela:

SCR
Sommarbanner Snälltåget
Snälltåget

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!