Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

Vandringspaket

Pris per person från 995:-

Erbjudande

  • Del i dubbelrum
  • Stor frukostbuffé
  • 2-rätters middag ( Kockens val. Matavvikelser måste delges innan ankomstdagen annars blir det full debitering för ny meny )
  • 1 picknickpaket
  • Bastu ( Förbokas i receptionen )
  • Gratis träning på Wellnez gym
  • Kartor och lån av böcker

Gäller t.o.m. 2032-12-31.

En del av skåneleden börja utanför Hotel Svea på Österlen. Ni bor ett stenkast från havet med vidunderlig utsikt. Vårt kök komponerar menyer med lokalt producerade råvaror. Så klart har vi en picknickkorg packad till er med varm eller kalldryck & en smörgås som ni lätt kan ta med er på er vandring. Hundar är alltid välkomna på Hotel Svea.

I närheten finns det fantastiska hundbadet.
ÖSTERLEDEN Ni väljer ETAPP 5, som är 21 km till Kivik. Den bjuder på en variationsrik etapp över sandstränder, vackra ängar och branter med skog.
ETAPP4 som är 20 km, går till Borrby Strand. På stigar färdas du genom ett vackert och variationsrikt landskap. Spännande berghällar och pittoreska fiskelägen avlöser varandra.

Vill ni gå en guidad tur så ta kontakt med Kiviks museums hemsida. Där hittar ni tex Historisk vandring, Fågelskådarvandring och för barn Vandring kring Stenshuvud bland troll pysslingar och Jättar.
https://www.kiviksmuseum.se/vandringar/

Bra boktips är ”Vandra Skåneleden” & ”Österlenguide” av Carolina Alesmark.

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
SCR
Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!