Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 075 st

Länsmansgårdens Vandrarhem, SVIF

Pris per person från 170:-

Gäller dubbelrum. Enkelrum: 220:-. Vuxna: 170:-. Barn: 90:-.

Länsmansgården Vandrarhemmet i Särna erbjuder prisvärt boende på semestern. Vi ligger lugnt beläget i centrala Särna, nära till affärer, till sjön och stranden. Vandra i skog och på fjäll, kanotpaddling, sportfisket är mycket bra.

På vintern finns givetvis möjligheter till skidåkning, hundspannsturer och snöskoterutflykter. Särna, i hjärtat av Skandinavien, är omgivet av fjäll, vatten och djupa skogar. Inom en radie av 8 mil finns 4 nationalparker och ett trettiotal naturreservat, från låglänta våtmarker till kalfjäll. 3 mil härifrån finns Fulufjällets nationalpark med Sveriges högsta vattenfall Njupeskär, och Städjan-Nipfjällets naturreservat. 2 mil från Särna hittar du Glysjöns våtmarksområde som är en utmärkt plats för fågelskådning under alla årstider. Idre Fjäll och Fjätervålen finns knappt 4 mil bort, Sälen 7 mil och Trysil i Norge 10 mil. Vi har bra parkeringsmöjligheter, även för bussar, och i garaget finns plats för cyklar.

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!