Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 138 st

Åre/Brattlandsgården Vandrarhem

Vandrarhemmet ligger vackert beläget med utsikt över fjällvärlden och Åredalen, en knapp mil utanför Åre by. Här bor du trivsamt och lugnt, nära naturen och samtidigt nära till såväl skidbackar som vandringsleder.


Åre är riksbekant för sin härliga skidåkning på Åreskutan, som lockar turister även utanför Sveriges gränser. Men Åre är mer än så. Till dessa omgivningar kommer människor för bergsklättring, skärmflygning, mountainbike, golf och ridning. Åre har blivit ett mecka för all sportutövning.

Vandrarhemmet fungerar utmärkt som utgångspunkt för fjällvandringar eftersom det ligger så nära tågstationen i Undersåker och för sin närhet till exempelvis Stensdalen, Gåsen och Lunndörren. Vandrarhemmet var från början en bondgård och är vintertid bas för Åre Ridcenter. De flesta rummen är flerbäddsrum och du har tillgång till ett stort välutrustat kök för självhushåll. Förbindelserna med Åre är goda och det går bussar morgon och kväll.

Svenska Turistföreningen

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!