Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 093 st

STF Hotell Åre Torg

Pris per person från 372:-

Priset avser del i 4-bäddsrum.

STF Hotell Åre Torg är den perfekta platsen för dig som vill ha bra och billigt boende med ett läge som innebär korta promenader vart du än ska. Ski in ski out läge på vintern (samma gäller för cykling på sommaren) och bara 100 meter till Kabinbanan och VM6:an.

Förutom sängar och rum har vi mycket annat som gör STF Hotell Åre Torg till ett skönt ställe att bo på. I servicerummet kan du på vintern ta hand om dina skidor och på sommaren meka med cykeln. Ett torkrum finns också för eventuella blöta kläder, oavsett om det kommer från regn eller svett.
Vi har också en balkong med utsikt över Åre torg, en perfekt plats för att koppla av och varva ner efter dagens aktiviteter samtidigt som du spanar in vad som händer på torget.

Skönaste platsen att vara är i TV-rummet där sofforna är inbjudande, stora och mjuka. Kolla på TV, läs en tidning eller bara softa efter en grym dag i backen eller på fjället. Gratis WiFi finns på hela hotellet.

Svenska TuristföreningenThe Green Key

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!