Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 246 st

STF Brunskog Vandrarhem

Vandrarhemmet omges av naturen i närheten av sjön Värmeln och Brunskogs Kyrka. Här kan du övernatta om du är på genomresa eller komma hit och ta det lugnt och göra fina dagsturer för att se och uppleva allt som Värmland har att erbjuda.

En bit från vandrarhemmet vid Värmelns norra strand ligger Skutboudden och Brunskogs Hembygdsgård. Här anordnas under året olika arrangemang, bland annat Gammelvala och Julmarknad. Här finns även Brunskogs Keramik som har sin verkstad och försäljning öppen året runt. På Hembygdsgården finns även Skutbouddens Restaurang som kan abonneras av exempelvis bröllopssällskap, konferenser och bussgrupper.

I trakten runt Arvika finns många konsthantverkare: Vildhjärta, Rackstadmuseet och Klässbols Linneväveri som väver dukar till Nobelfesten. 10 kilometer från vandrarhemmet ligger Arvika Golfklubb med en 18-håls golfbana. När vintervädret tillåter finns flera alpinanläggningar som kan nås med dagsutflykter, och sjöar för långfärdskridskoåkning.

Svenska TuristföreningenThe Green Key

Dela:

SCR
Kustvägen
SJ
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
MTRX 20
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!