Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 662 st

STF Åsarna Vandrarhem

Vandrarhemmet är en anläggning som är särskilt inriktad på skidåkning och som grundades av de framgångsrika skidåkarna Thomas Wassberg, Jan Ottosson och Torgny Mogren.


På vandrarhemmet Åsarna finns fantastiska möjligheter till ett rikt friluftsliv och ett stort utbud av olika aktiviteter. Vandrarhemmet är beläget alldeles vid sjön Ljungan med en vackert belägen badplats som är utmärkt även för ädelfiske. Båtar och kanoter finns att hyra. Det går även att hyra mountainbike för cykeläventyr.

Längdskidåkarklubben engagerar hela byn och flera stora tävlingar arrangeras varje år. Ett av Sveriges bäst preparerade längdskidspårsystem finns med anslutningsspår direkt från vandrarhemmet. För den som hellre åker utför ligger Klövsjö-Vemdalens fjällområde bara tjugo minuter bort. Åsarna erbjuder även guidad fågeljakt på ripa, orre och tjäder och för golfsugna finns en utmärkt golfbana i närheten.

Svenska Turistföreningen

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Gilla landet
Kustvägen
SJ
Körunda Golf & Konferenshotell
MTR Express

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!