Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

STF Borgholm/Ebbas Vandrarhem

Öland är en oas för natur- och solälskare med fina badstränder, många kulturminnen och det öländska alvaret. Från alvaret har du underbar utsikt över Kalmarsund och områdets speciella växter och djur erbjuder fina naturupplevelser.

Vandrarhemmet har funnits i Borgholm sedan 1942 och är kanske mest känt för sitt pittoreska och charmiga trädgårdscafé. Vandrarhemmet består av nio personliga dubbelrum och flerbäddsrum och nominerades år 2005 till STFs bästa nykomling. Under sommarhalvåret är vandrarhemmet en naturlig mötesplats för både sommargäster och ölandsbor och är känt för skön musikunderhållning.

Vi finns mitt i Borgholm med promenadavstånd till den vackra slottsskogen där det finns utmärkta promenadstigar, bland annat till Solliden och den italienska trädgården. Det finns badplatser på gångavstånd och ett par kilometer norrut hittar du en av de mer berömda stränderna i Köpingsvik.

Svenska Turistföreningen

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!