Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 370 st

Villa Sol

Pris per person från 275:-

Det lilla, romantiska, trivsamma boendet i Borgholm. Mitt på Öland!”Best choice in town” enligt Rough guide to Sweden. Nämns i Lonely Planet och Le petit futé. Du bor i fräscha, hemtrevligt inredda rum, 250 m från centrum och hamnen. Husdjur tillåtna.

Bo i rum i gårdshusen med egen dusch/WC, TV, kylskåp och micro. Eller lite billigare rum på övervåningen med gemensamma faciliteter. Personligt inredda och hemtrevliga är de allihop! Alla gäster har tillgång till fullutrustade gästkök. Gemensamt TV-rum uppe. Stor balkong. Lummig trädgård med sittgrupper och grill. Husdjur tillåtna i alla rum. Rökning endast utomhus. Villa Sol slår ett slag för miljön och har praktiserat källsortering alltsedan starten. Vi hoppas du är med på noterna och är noga med att lägga varje sorts avfall i rätt behållare! :-) Frukost serveras på flera restauranger i närheten. Linne är tilläggstjänst och beställs på plats eller has med eget av gästen.

Dela:

SCR
Kustvägen
SJ
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!