Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 499 st

Villa Sol

Det lilla, romantiska, trivsamma boendet i Borgholm. Mitt på Öland!”Best choice in town” enligt Rough guide to Sweden. Nämns i Lonely Planet och Le petit futé. Du bor i fräscha, hemtrevligt inredda rum, 250 m från centrum och hamnen. Husdjur tillåtna.

Bo i rum i gårdshusen med egen dusch/WC, TV, kylskåp och micro. Eller lite billigare rum på övervåningen med gemensamma badrum som är nyrenoverade. Hemtrevliga är de allihop! Alla gäster har tillgång till fullutrustat gästkök med bl a kylar/frys, mikro och diskmaskin. Gemensamt TV-rum uppe. Stor balkong. Lummig trädgård med sittgrupper och grill. Husdjur tillåtna i alla rum. Rökning ej tillåtet. Villa Sol slår ett slag för miljön och har praktiserat källsortering alltsedan starten. Vi hoppas du är med på noterna och är noga med att lägga varje sorts avfall i rätt behållare! :-) Frukost serveras på flera restauranger i närheten. Slutstädning och linne är tilläggstjänster och kan beställas på plats eller utföras/medhavas av gästen.

Dela:

SCR
Gilla landet
Kustvägen
SJ
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
MTR Express

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!