Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 138 st

Rastaholm Vandrarhem

På Rastaholme, en ö vid Södra Björkfjärden i Mälaren ligger Rastaholms Värdshus. Här är du omgiven av vatten på alla sidor och med en gångbro som tar dig till fastlandet. Värdshuset ligger på bekvämt avstånd från city, endast 20 minuter från Brommaplan.

Det natursköna läget med Mälaren direkt inpå knuten ger en lugn och rofylld upplevelse och låter dig njuta av Stockholms natur när den är som bäst. Det finns promenadstråk runt ön, möjlighet till bad och bastu samt grillplats vid strandkanten. Här finns uthyrning av fiske/pimpelspö och cyklar. För dig som vill komma hit med egen båt har vi en alldeles egen gästhamn.

Här bor du granne med Björkö där Birka, en av Sveriges största fornlämningar finns. Vill du hellre sola dig i kunglig glans finns Drottningholm på bekvämt avstånd med sin berömda slottspark och sina populära lustspel på slottsteatern. På Ekerö finns också många fina golfbanor, de två närmaste ligger bara 2 km från värdshuset.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!