Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 095 st

STF Falun Vandrarhem

Vandrarhemmet består av tre byggnader och ligger lugnt och naturnära i stadsdelen Hälsinggården, 3 kilometer öster om Faluns centrum. Vi serverar frukostbuffé och erbjuder en stor grillplats och en berså som passar perfekt som matplats under sommaren.

Vandrarhemmet är en utmärkt bas för utflykter i Falun med omnejd. Världsarvet med Falu koppargruva, Sundborn med Carl Larsson-gården, barockträdgården i Gamla Staberg, Lugnet med riksskidstadion, Dalarnas museum, Ornässtugan och Torsång med motormuseum och Dalarnas äldsta kyrka är bara några förslag på intressanta utflyktsmål i närområdet. För dig som vill ut och röra på dig finns det möjlighet till många olika aktiviteter. På Lugnets Idrottsområde hittar du det mesta när det gäller sportaktiviteter. På vintern har vi bland annat längdspår, långfärdsskridskoåkning på sjön Runn och utförsåkning i Bjursås att bjuda på. På sommaren kan man bada, paddla, cykla och ströva i skogen.

Svenska Turistföreningen

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!