Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 138 st

Kvibergs Vandrarhem

Pris per person från 185:-

Bo naturskönt men nära Göteborgs centrum. Här finns bekvämligheter som WiFi, gratis parkering, frukostbuffé och tv i alla rum. Ni åker lätt med spårvagn till Göteborgs centrum på 9 minuter. Välkommen att göra er bokning eller kontakta oss för frågor!

Vandrarhemmet har genomgått renovering under 2010-11 och erbjuder ett bra boende till ett bra pris. Här finns flera storlekar på rum, från enkelrum till 4-bäddsrum fördelade på 3 våningar. Alla rum har trådlöst Internet och TV. I anslutning till rummen finns det gott om fräscha badrumsfaciliteter och ett stort gästkök. Efter en lång dag av dagens aktiviteter kan ni koppla av med grillning på uteplatsen, bastubad, pingis eller en lugn stund i biblioteket. Vandrarhemmet hyr ut rum, det innebär att ni som gäst aldrig behöver dela rum med någon okänd person och alla rum är rökfria!

Vandrarhemmet erbjuder en frukostbuffé varje morgon mellan 07.30-10.00 för endast 65kr. Vill ni slippa packa ner sängkläder och handduk finns det att hyra för 65 kr respektive 20 kr. Är ni i behov av en barnsäng så finns det att låna för 50kr. Kviberg spårvagnshållplats ligger bara 120 meter från Vandrarhemmet. Du har utmärkta förutsättningar för löpning, cykling och avkopplande promenader i det natursköna området runt vandrarhemmet.

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!