Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 011 st

STF Ronehamn/Gula Hönan Vandrarhem

På Gula Hönan vill vi ge våra gäster och besökare en varm dos av gotländsk gästfrihet när den är som bäst och medverka till att vistelsen blir en bra och bestående upplevelse.


Vi erbjuder bra och personligt boende på Gula Hönan. För pensionatskänsla så rekommenderar vi de nio rummen i huvudbyggnaden, där vi även har reception, restaurang och kafé. I trädgården finns ytterligare tre typer av boende; gäststugor med allrum, pentry och två sovrum, annex Kronholmen och Halor, båda med faciliteter, liten terrass och ett stort gemensamt kök och matsal.

En trevlig pool ingår i boendet - ifall algblomning och väder inte tillåter bad i Östersjön så är det skönt att tillgå. Vi har cyklar, fiskespön och grillplats. Mask finns i komposten, fisk finns i havet och korv finns i lanthandeln. Vi har dock inga cykelhjälmar för barn.

Sommaren på Gula Hönan börjar i maj och slutar i september. Under den tiden hoppas vi på många goda möten med alla våra gäster och besökare. Vi öppnar kaféet och restaurangen i samband med vårens primörer.

Svenska Turistföreningen

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!