Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 889 st

STF Stora Karlsö Vandrarhem

Pris per rum från 360:-

Stora Karlsö är ett av Gotlands mest uppskattade besöksmål. Denna natursköna ö bjuder på blommande orkidéängar, fåglar i tiotusental och ett storslaget landskap. Här finns också en fyrplats, stenåldersgrottor och spännande kulturhistoria.
Under din vistelse på ön får du en guidad rundvandring som tar ca 2,5 timme och leds av en kunnig natur- och kulturguide. Under högsäsong erbjuds särskilda guideturer för barn.
På Stora Karlsö finns möjlighet att övernatta. Du väljer standard och prisklass efter smak, från vårt STF-vandrarhem till boende i fyrbyn eller de nybyggda husen, anpassade för rörelsehindrade, i Norderhamn. Att övernatta och få uppleva kvällen, natten och morgonen på ön är något helt magiskt. Här finns också restaurang och café som serverar både frukost, lunch och middag.
Från maj till september går båtturer dagligen mellan Klintehamn och Stora Karlsö. Gör ett dagsbesök eller övernatta i något av våra boenden. Vad du än väljer har ön mycket att erbjuda!
OBS! STÄNGT HELA 2020 PÅ GRUND AV CORONA. KONTAKT ENDAST VIA MAIL

Svenska Turistföreningen

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!