Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 099 st

STF Jönköping/Huskvarna Vandrarhem

Trädgårdsstaden Huskvarna ligger på sluttningen mellan Vättern och Huskvarnabergets dramatiska bergsbrant. Läget erbjuder omgivningar med få motsvarigheter. Orten är känd för sina trädgårdar och sina många fina sekelskifteshus.


Vandrarhemmet ligger i centrala Huskvarna, i en lugn och naturskön trädgårdsmiljö strax intill Vätterns strand. Det är gångavstånd till restauranger, caféer och köpcentrum. På vandrarhemmet bor du med hög standard i enkelrum, dubbelrum eller rum med 3-4 bäddar. Rummen är modernt utrustade med toalett, kabel-TV och trådlöst internet. En härlig frukostbuffé serveras varje morgon och du kan använda de fullt utrustade köken för självhushåll.

På sommaren njuter du av vandrarhemmets trädgård och tar en promenad ner till Vätterns strand med badplats, grillplats och småbåtshamn. Den mysiga staden Gränna ligger inte långt bort. Du kan också göra dagsutflykter till Visingsö – en riktig pärla.

Svenska Turistföreningen

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!