Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 460 st

Villa Rosenäng, SVIF 

Välkommen till vackra Björkfors och till Villa Rosenängs SVIF-Vandrarhem. Huset ligger på en landremsa mellan de två sjöarna Björkern och Åsunden. Lägenheterna har utsikt mot dem båda samt balkong. Hos oss kan du bo i lägenheter eller rum. Välja att äta hemma med självhushåll eller i närheten sommartid.

Ta dig ett dopp (2 min väg nedanför huset) eller 10 min promenad till Valö med sommarcafé. Sommartid finns fina möjligheter till bl. a. canoting, fiske cykelturer och vandring i blåbärsskogar. I härliga tassemarker finner du lugn och ro och en och annan svamp. Golfbanor bara några mil bort. Vintertid finns slalombacke och skridskoåkning samt isfiske på nära håll. Sommartid finns Valö sommarcafè med mat, glass och fika. I Ryda ca 4 km bort bjuder man då och då in till middagar och grillkvällar och julbord. Vi hyr ut en lättrodd roddbåt, samt några canadensare med plats för 3. Flytvästar och cyklar lånas ut och finns i ett begränsat antal. Höst vinter och vår arrangerar vi även uppskattade kortkurser (Läs mer på hemsidan)

Dela:

SCR
Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!