Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

STF Abisko Turiststation

Pris per person från 295:-

Priset gäller flerbäddsrum i Keron. Två-bäddsrum från 885 sek / rum

Fjälläventyret börjar i Abisko. Vad sägs om att vandra eller skida längs Kungsleden, beundra Midnattssolen från vårt hemmafjäll Nuolja eller strosa i Abisko Nationalpark? Kanske en god middag i vår Krav-märkta restaurang efter en dag full av aktiviteter!

Hos oss på STF Abisko Turiststation väljer du själv om du vill njuta av lagom utmanande vandringar i Nationalparken, söka efter de första vårblommorna, eller om du vill utmana dig själv med toppturer och ledarledda vandringar. På vår hemsida kan du läsa mer om vad vi erbjuder under både sommaren och vintern.

Vi har sköna sängar och i restaurang Kungsleden serverar vi KRAV-märkt mat gjorda på lokalproducerade råvaror, allt med miljön i tankarna. Livet i de lappländska fjällen på sommaren är lätt och njutningsfullt. Prova även vår vedeldade bastu nere vid Torneträsk, där det bara är att kasta sig i det friska fjällvattnet för att få svalka.

Naturens BästaSvenska TuristföreningenThe Green Key

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!