Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 388 st

STF Åhus Vandrarhem

I Cigarrkungenshus ligger Åhus Bed & Breakfast och Åhus Vandrarhem. Bredvid Cigarrkungens residens ligger cigarrfabriken, här har vi efter renovering skapat ett unikt bed and breakfastboende.

I den 3 våningar höga byggnaden rullades fram till 1915 klassiker som "Åhus Havanna", "Signal" och "Juvel". Nu är cigarrullningens tid förbi, men namnen lever kvar, fast nu i form av namnen på våra mysiga dubbelrum och familjerum.

Vandrarhemmet är mysigt inrymt i Cigarrkungens residens uppfört 1893. Här kan vi idag erbjuda totalt 33 bäddar. De är fördelade på dubbelrum med tv samt familjerum, vissa med egen altan, 2 kompletta kök, matsal och tv-rum.

Vi har även 2 rum för familjer med husdjur.

Aktiviteter
Även om Åhus är en liten sommarstad som de flesta besöker för vår fina strand finns det under sommaren en mängd olika evenemang och aktiviteter för den som vill mer än bada. Kroglivet är rikt i Åhus. Allt från ribs till glass och Absolut Vodka finns på Åhus hemmaplan. Åsikten, Åvägen, Åmund, Gästis och Handelsbaren är bara några exempel på trevliga krogar. Sommartid lever Åhus upp till något alldeles extra!

Svenska Turistföreningen

Dela:

SCR
Kustvägen
SJ
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!