Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 070 st

STF Lassekrog Vandrarhem

På Lassekrogs Gästgiveri och vandrarhem väntar skogspromenader genom Ljusnans Naturreservat, utflykter på skidor eller snöskor, isfiske, snöskoter och hundspannsfärder genom Hälsingeskogarna. Skogen, naturen och stillheten börjar precis runt knuten.


För dig som söker en äkta naturupplevelser i en lugn atmosfär så har du kommit helt rätt. Lassekrog erbjuder möjligheten att varva aktiviteter och äventyr med tid för ro och eftertanke. Gästgiveriet är ett av Sveriges äldsta och fick sina gästgivarrättigheter redan 1671. Landskapet i norra Hälsingland gör varje årstid unik och här kan du njuta av naturen året runt.

Lassekrog erbjuder vandrarhemsboende i fräscha och funktionella rum som alla har egen dusch och toalett, alternativt mer spartanska kolarkojor där faciliteterna ligger en bit ifrån kojorna. De karateristiska kolarkojorna för tankarna tillbaka till flottarna som levde i sina stugor under långa perioder av året. Kojan är utrustad med en eldstad i mitten och du ansvarar själv för att hålla elden vid liv. Sover gör du på britsar i enklare modell. Vill du lyxa till det så kan du få kojan inredd med fårskinnsfällar och härliga filtar.

Svenska Turistföreningen

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!