Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 530 st

Räfsnäsgårdens Värdshus & Konferens

Pris per person från 250:-

Pris 250kr/person i dubbelrum.

Nästan alla rum har sjöutsikt över den fridfulla sjön Haggen.

Hos oss finns möjlighet att välja ett vandrarhemsboende med självhushåll, eller skräddarsy ditt eget paket efter önskemål. Samtliga rum har nya, fräscha sängar. Till vandrarhemmet kan du komma och bo en natt eller två, eller stanna en längre period. Vi hjälper gärna till att ordna ett boende som gör att du känner dig så hemma du någonsin kan under din vistelse här.
Vandrarhemmet har 18 rum med plats för ett 50-tal personer. Rummen har 2-4 bäddar vardera och är bokningsbara som enkelrum.
De flesta rummen är belagda i ett stort vackert hus från år 1918. Huset är mycket charmigt och nästan alla rum har sjöutsikt, spröjsade fönster och ytterligare utsikt över en hästhage, en romantisk allé eller oändligt många träd. Några rum finns även i Annexet – ett fristående hus med minst lika mycket charm – ett stenkast från det större huset. Vi tar tillsammans ställning till vad som lämpar sig bäst för just din vistelse.

Djur är som regel tillåtna på vandrarhemmet, och detta måste meddelas vid bokningen.

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!