Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 077 st

Vandrarhemmet Kronan, SVIF 

Vandrarhemmet Kronan är vackert och attraktivt beläget direkt i anslutning till naturen ca 3 km från Luleå Centrum. Hos oss kan du bo i enkla och trivsamma rum i ett trevligt område till ett bra pris. Vi erbjuder 18 rum i varierande storlek. Välkommen till oss!

Vandrarhemmet Kronan drivs som ett familjeföretag. Vi värdesätter enkelhet och trivsel som vi kombinerar med ett riktigt bra pris för ditt boende. Samtidigt ska alla kunna bo hos oss. Just nu erbjuder vi 18 rum och totalt 60 bäddar i varierande storlek. Mellanplanet är handikapanpassat, och husdjur är varmt välkomna i våra särskilda rum avsedda för boende med husdjur (ange önskemål om djurrum vid bokning). Eftersom vi själva har små barn så vet vi hur viktigt det är att barnen också trivs och har möjlighet att sysselsätta sig. Bäddset och handduk finns till uthyrning. Internet Tillgång till Internetuppkopplig finns via trådlöst bredband. Kokmöjligheter och sällskapsrum Vi har självhushållskök på två av tre plan, och ett allrum med tv. På mellanplanet finns ett sällskapsrum med TV. Konferens Inom Kronanområdet finns cafèer, restaurang och ett flertal konferenslokaler. Detta gör att man till en rimlig kostnad kan genomföra olika former av utbildningar och konferenser hos oss. Funktionsanpassning Hos oss ska det finnas möjlighet för alla att bo på ett bra sätt. Vi har en entré med ramp och trapphiss. Hela första våningsplanet inklusive dusch och toaletter är funktionsanpassat.

Dela:

SCR
Snälltåget
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!