Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 707 st

Bosses Gästvåningar och Vandrarhem, SVIF

Vi är det hemtrevliga vandrarhemmet som erbjuder rymliga och trivsamt möblerade rum. Alla rum har egen TV och fritt WIFI. Toaletter /duschar är gemensamma i korridoren. Du har tillgång till fullt utrustat kök. Nästan som hemma!

Hos oss bor man i rymliga rum som är trivsamt möblerade. Alla rum har egen tv med kabel utbud. Lakan och städning ingår ej men kan köpas till. Sänglinne skall användas. Pga hygienskäl tillåter vi inte sovsäckar. Alla rum är rök och djurfria. Förutom sitt rum har man tillgång till generösa gemensamhetsutrymmen såsom allrum med tv och kök för självhushåll. Trådlöst internet finns i huset. Vi har ett fåtal p-platser men dessa är inte bokningsbara. P garage finns mycket nära. Vi ber er uppmärksamma att vi inte finns på plats hela dagen. Incheckning är mellan 15 och 18. Hör gärna av er med en ankomsttid speciellt om ni önskar anlända senare än 17. 30.

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!