Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 070 st

Horrmundsgården

Vårt vandrarhem ligger mitt i skogen där du hör fåglarna och har du tur kan du även få se björn och älg. Vi har närhet till fjällen och skidbackarna, fiske och skoterleder. Här kan du verkligen koppla av och enligt gästerna är nattsömnen mycket god.

Vandrarhemmet består av 12 rum och 44 bäddar. Gemensamt kök liksom toaletter och duschar. Huset är också lämpligt för grupper. Bastu finns inne och ute. Mörka vinterkvällar eller ljumma sommarkvällar är det mysigt att sitta i slogboden vid elden där vi också kan sätta på kaffepannan. Frukost kan du beställa och där ingår alltid våfflor och är mycket omtyckt. Vi har närhet till skidbackarna i Sälenfjällen och till Trysil är det endast 50min med bil. Skoterlederna går alldeles utanför huset. Vill du fiska har du enorma möjligheter antingen i älvarna eller i någon av alla tjärnar. Fjällvandring antingen över dagen eller fler dagar är ett måste under sommaren och vi hjälper till med karta eller skjuts till en plats och upplockning på annan. Vi finnns här hela tiden och hjälper dig med kartor, fiskekort eller vad som behövs. Vi har två kanoter som ni kan hyra antingen att vi skjutsar er uppströms i älven och plockar upp er vid ett annat eller varför inte ta en tur i närliggande Horrmundsjön där det också finns badplats. Vi lägger aldrig personer från olika familjer i samma rum. Barnen har eget lekrum och sommartid lekplats. Tv-rum och trådlöst internet.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!