Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 138 st

Vandrarhemmet Torgåsgården, SVIF 

Torgåsgården Vandrarhem Lima/Sälen Beläget i natursköna Sälfjällsområdet. Vi erbjuder ett fräscht boende med 54 bäddar i 2- till 6-bäddsrum. Passar för lägerverksamhet lika bra som rekreation för enskilda gäster, familjen, släkten eller kompisgänget.

Vandrarhem Torgåsgården har den stora gårdens möjligheter men med den intima känslan. Här fungerar läger- och kursverksamhet lika bra som boende och rekreation för enskilda gäster, familjen, släkten eller kompisgänget. Torgåsgården ligger utmed väg 71, 20 km från Sälens by. Nära till naturen och allehanda aktiviteter under sommar- så väl som vinterhalvåret. Vi har 10-15 minuter med bil till Vasaloppsstarten och 5 minuter till Kläppens liftsystem. Fjällanläggningarna i Sälenområdet når du på 20-30 minuter och vill du göra dagsutflykter till Trysil i Norge så är du där på en dryg timma. Vi har också nära till fint preparerade längdskidspår och skoterleder. Det finns flera fina sjöar i området med bra fiske eller en tur med kanoten sommartid. Andra aktiviteter under sommaren är t. ex. att bada, vandra, rida, cykla, spela golf etc. Hela gården har plats för 54 boende i praktiska 2- eller flerbäddsrum. Vi kan ordna frukost eller hel/halvpension om så önskas. Annars finns välutrustat kök för självhushåll för dig som inte har något emot att själv diska, torka och städa efter dig. Trådlöst Internet. Sällskapsrum med TV. Specialpriser för grupper.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!