Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 639 st

Garsås Vandrarhemmet Utsikten

Pris per person från 250:-

Barn under 12 år: 100 kr.

Vandrahemmet Utsikten ligger i byn Garsås (Mora Kommun). Det tar ca 10-12 minuter att ta sig till de båda större städerna med bil. Byn ligger utefter Riksväg 70 mellan Mora 20 km och Rättvik 18 km, invid cykelleden Siljansleden. Utsikten är fantastisk över Siljan, Sollerön och Gesundaberget.

Fin badstrand, tennisbana (på vintern isbana), längdskidspår till Nusnäs och många andra härliga utflyktsmål finns i denna lilla by. Varmt välkommen till en avstressande semester!

Vi har totalt 5 rum med 18 bäddar fördelat på ett 2-bäddsrum, ett 3-bädd, två st 4-bädd och ett 5-bädds rum. Det finns tillgång till ett stort, fullt utrustat kök. I sällskapsrummet finns två stora matbord, TV och 3 st dusch/toalettrum. Intill huset finns vintertid en skridskobana och sommartid förvandlas den till tennisbana med hela Siljan som bakgrund.

För besökare utan eget fordon finns lokaltrafik till Rättvik och Mora (rätt bra med turer, tar ca 10-12 minuter till båda med bil lite längre med buss).

Aktiviteter Sommar:
Tennisbana intill vandrarhemmet
Bad ca 1 km
Dalahalla ca 16 km (12 minuter med bil)
Cykelleden Siljansleden utanför dörren

Aktiviteter Vinter:
I mån av tillgång till kyla och snö avser vi hålla hockeyrinken med is och “Götes skidrunda spårad“. (Start vid skolan mot Färnäs, en runda på drygt 10 km.)

Dela:

SCR
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!