Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 075 st

Strandnära SVIF ECO Hostel, SVIF

Pris per person i dubbelrum från 225:-

Ett stenkast från havet bjuder vi på ett grönskande lugnt & naturskönt läge i utkanten av idylliska Ölandsbyn Stora Frö, nära de Öländska smultronställena & världsarvet Alvaret. Vi har ett ekologiskt koncept på att bo, spisa & uppleva Öland. Varmt Välkommen!

Bo, spisa & upplev ekologiskt hos oss på Strandnära. Vi erbjuder ett lungt & charmigt boende i ljusa härliga och nyrenoverade rum. Med ett grönskande lugnt & naturskönt läge i utkanten av den idylliska ölandsbyn Stora Frö, bara en mil från bron och Ölands Djur- och Nöjespark har vi den perfekta utgångspunkten för din vistelse på Öland. På gångavstånd finner ni södra Ölands längsta badstrand med klappersten, Ölands Örtagård, Marias Krukmakeri, Haga Parks friluftsområde, minigolf, cykeluthyrning, livs, surfcenter och fågelskyddsområdet Beijershamn. Vårt unika läge ger dig närhet till Ölands härliga smultronställen, med den öländska cykel- och vandringsleden passerande utanför vår grind vidare längs havet & det öländska alvaret önskar vi er en härlig vistelse hos oss Strandnära har 92 bäddar i 26 rum. Våra rum är nyrenoverade, ljusa och fräscha. De är enkla och funktionella. Vi har små minilägenheter med egen dusch/wc & pentry. Dessutom finns det sex små söta friggebodar på vår lummiga innergård & sex B&B rum i vår Villa Strandnära. Alla rum har tillgång till gemensamma nyrenoverade och fräscha dusch/wc samt kök & grillplats. I Villa Strandnära finns det små krypin för mysiga kvällar framför tvn eller braskaminen. Här finns spel & tidningar för alla. I receptionen kan ni köpa fika vid incheckningen & restaurangen är öppen från efter midsommar till och med en vecka in i augusti. Städning, lakan & frukost kan köpas till när ni är på Strandnära ECO Hostel | B&B. Varmt Välkommen till Strandnära!

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!