Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 123 st

Kustleden Vandrarhem och Semesterlägenheter, SVIF

Pris per person från 180:-

Gäller del i dubbelrum. Exkl. lakan och frukost

Vandrarhem vid kusten i Hälsingland, cirka 2 mil norr om Hudiksvall och bara minuter från E4. Boende i dubbel/enkelrum eller i väl utrustade 4-bäddslägenheter om 2 rum och kök. Kanotuthyrning, fiskebutik/kort, hantverk, galleri, kameramuseum och café med hembakat.

Vackert beläget vandrarhem vid brusande fors och i trevlig miljö. Olika byggnader runt en stor och välskött park. Nära till bad och fiske - bara en kort promenad till Harmångersån med det fina havsöringsfisket på våren. Promenadvägar till havet som ligger en knapp kilometer från alla vandrarhemsbyggnader. Fina möjligheter till paddling både i sjöar och hav. Alla gäster får låna cyklar gratis i mån av tillgång. Boendet består av enkel och dubbelrum i Kustledens huvudbyggnad. Tvårumslägenheter i markplan med fyra bäddar vardera på Kustleden Söder och likaså tvårumslägenheter i markpan och en trappa upp i de gamla bruksbyggnaderna på Kustleden Tallbo. Ytterligare enkel och dubbelrum finns på Kustleden Tallen där vi också har vår biograf som visar filmer kostnadsfritt för alla våra gäster flera gånger i veckan.

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!