Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 141 st

Tofta Gård Orust

Pris per person från 275:-

Vid boende i tvåbäddsrum. Frukost, lakan och städning kan köpas till.

Våren och sommaren på Orust är livlig med många människor i rörelse. Gästhamnarna är välbesökta och restauranglivet är i full gång. Men även hösten och vintern är vacker, då höststormar och vinterns stillhet samsas på denna västkustens största ö.

Nästan så långt väster ut du kan komma i Sverige ligger vandrarhemmet Tofta Gård, fridfullt inbäddat i lantlig miljö bland Bohusläns klippor. På bara tio minuters gångavstånd finns havet och vår egen lilla udde. Som vandrarhemsgäst bor du i fräscha rum med tillgång till kök för självhushåll.

Efter femton års verksamhet har vi stor erfarenhet av att arrangera både stora & små fester och bröllop har blivit vår specialitet. Samla ett gäng arbetskamrater, innebandygänget, syjuntan, kompisarna, möhippan eller någon annan grupp där du trivs och boka en aktivitet hos oss, exempelvis vinprovning, turridning, kajakpaddling, mordmysterium, bad i tunna, matlagning eller bara för en skön promenad i våra underbara omgivningar.

Svenska Turistföreningen

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!