Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 851 st

Jamtli Vandrarhem

Skicka e-post

Jamtli Vandrarhem

063-15 03 00

Stiftelsen Jamtli, Museiplan
831 28 Östersund

Vandrarhemmet ligger mitt i Östersunds anrika stadskvarter och mitt i Jamtli Historieland. Här bor du med hela Jamtli och Östersunds stadskärna utanför knuten. Hela fjällvärlden och flera attraktiva skid- och liftsystem finns på en timmes bilfärd bort.

Östersunds största turistmål Jamtli är ett koncentrat av Jämtlands och Härjedalens kulturhistoria. Jamtli är historieland och framtidsland och mycket, mycket mer. Här på Jamtli kan du kela med djuren, besöka spännande historiska miljöer och varför inte göra en tidsresa till Hackåsgården? Fasta utställningar varvas med gästutställningar som speglar landskapens nutid och framtid. Under vintern håller Vinterland öppet med aktiviteter från förr.

På vandrarhemmet bor du i mysiga två- eller fyrbäddsrum. Kommunikationerna är goda och härifrån har du alla möjligheter att upptäcka allt det bästa med Jämtland och Östersundsbygden.

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Snälltåget
TaxiKurir banner
Kustvägen
SJ
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!