Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 110 st

STF Hammarstrand/Lergodset Vandrarhem

Vandrarhemmet ligger alldeles nära den unika thailändska paviljongen, den enda i sitt slag utanför Thailand. Här i östra Jämtland har du nära till Döda fallet och vägen vidare mot Östersund är ett storslaget möte mellan skog och älv.


Om du vill uppleva stora och små äventyr finns det mycket att uppleva runt vandrarhemmet. Dundra nerför forsar i gummiflotte under sommaren eller njut av pimpelfiske och kanotutflykter. Traktens skogar och berg bjuder på fantastisk skidåkning, mountainbike och utfärder med hundspann. Eller varför inte prova på zorbing och se hur det känns att rulla nerför en sluttning fastspänd inuti ett stort klot? En garanterad adrenalinkick.

Vandrarhemmet är ursprungligen en klassisk bondgård från 1872. Omgivningen präglas av lugn och ro, om du inte själv bryter lugnet med ett äventyr. Landskapet gör varje årstid till en magnifik synupplevelse och här kan du njuta av naturen året runt.

Den sista lördagen i månaden under september-april ordnar vi en pubkväll med livemusik. Frukostbuffé finns och det går bra att beställa lunch(paket) eller middag.

Svenska Turistföreningen

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!