Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

Karlsnäsgården

Pris per person från 200:-

Egna lakan och egen slutstädning. Lakan kan hyras för 100 kr per person, slutstädning 50 per person.

Karlsnäsgården ligger ca 13 km norr om Ronneby i en naturskön och avstressande miljö vid stranden av Rötlången som ingår i Ronnebyåns vattensystem.
Ronneby Orienteringsklubb hyr ut Karlsnäsgårdens Friluftscenter och intilliggande loge för konferenser, företagsdagar, träningsläger, födelsedagsfester, bröllop m.m.
Självhushållningsmöjligheter finns i ett nytt, modernt kök i huvudbyggnaden. Vi erbjuder även service efter era önskemål vad gäller förtäring, konferensservice mm.
I två separata annex finns möjlighet till övernattning med vandrarhemsstandard och vi erbjuder 45 bäddar i allt från tvåbäddsrum till rum med åtta bäddar.
En nybyggd anläggning med duschar, toaletter och bastu finns tillgänglig vid övernattning.
Här finns motions- och skidspår av varierande längder om 2-10 km, samt ett konstsnö- och elljusspår på 1,7 respektive 2,5 km. Genom kompletterande belysning som är genomförd kan man åka skidor/motionslöpa 3,3 km i elbelysning.
3 olika grillplatser och fotbollsplan finns också att tillgå.
Tipspromenader arrangeras en gång i veckan på söndagar. Veckans motionsorienteringsbana finns för självservering i en röd brevlåda vid anslagstavlan, utanför gården under april t o m oktober.
Möjlighet till att hyra kanot finns, främst genom Paddelkompaniet.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!