Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 077 st

Gruvgårdens B&B

I det vackra Marketenteriet, som idag är Gruvgårdens B&B, sover du gott. Här kan du boka enstaka rum för övernattning eller hela huset om du planerar en fest! Marketenteriet byggdes 1918-1920 som ungkarlshotell men användes aldrig för detta ändamål. Inredningen är inspirerad av gruvarbetarna, gruvmiljön och husets byggnadsperiod, 1920- tal. Vi har mycket varsamt renoverat huset och försökt behålla dess tidslager och unika miljö. Inredningen i huset är gjord av Evy Meurman och materialval är uteslutande naturmaterial.

Gruvgårdens B&B har 15 rum (totalt 33 bäddar) – varav tre stycken är utrustade med dubbelsäng, det finns ett 4-bäddsrum och ett 3-bäddsrum. Övriga rum är utrustade med två enkelsängar. I de flesta rummen finns också möjlighet att ställa in extrasäng.

Alla de individuellt inredda rummen har trägolv, ett urval av böcker och tillgång till delat badrum. Sängarna är bäddade när ni checkar in.

I Gruvgårdens B&B finns toalett och dusch på korridor. Sammanlagt 10 toaletter och 8 duschar, fördelade på tre olika plan. Handikappanpassad toalett finns. I köket på entréplan finns kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp och vattenkokare samt porslin. Frukost finner ni i en av kylarna på nedre våningen. Kaffe eller te kokar ni själva med tillbehören som finns på plats. Incheckning sker efter kl. 15:00 och är därefter möjlig resten av dagen. Vid sen incheckning vill vi att ni kontaktar oss via mailformuläret alternativt via telefon: 0224-67 72 60 under bokningens öppettider. Utcheckning sker före kl. 11:00 under avresedagen i gruvans Reception och Information. Husdjur är tillåtna i vissa rum. Berätta för oss i förväg ifall ni kommer med husdjur, för att vi ska kunna boka in er i ett därför avsett rum. Trådlöst internet finns. STF-anslutet.

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!