Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 055 st

Marketenteriet

Pris per person från 1350:-

Marketenteriet byggdes i början av 1900-talet för att fungera som ungkarlshotell. Dock gick planerna i stöpet den gången. Inte förrän 100 år senare inrättades det boende vi har där idag.

Här kan du övernatta i en riktigt historisk omgivning. Vi har dessutom valt att inreda boendet i vintagestil, för att du ska få den där rätta känslan av "förr i tiden" - och vakna upp riktigt utsövd, mitt i Sveriges historia.

Alla de individuellt inredda rummen har trägolv, ett urval av böcker och tillgång till tilldelat badrum. Anpassningar p.g.a. rådande läge gör att det i nuläget finns 10 enkelrum tillgängliga för övernattning.
Sängarna är bäddade vid incheckning, men ingen ombäddning sker.

I Marketenteriet finns toalett och dusch på korridor. Sammanlagt 10 toaletter och 8 duschar, fördelade på tre olika plan. Handikappanpassad toalett finns. För att minska smittspridning av Covid-19 vill vi att du använder av oss anvisad toalett och dusch kopplad till ditt rum under vistelsen.

Under rådande omständigheter erbjuds inte frukost.

Trådlöst internet finns.

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!