Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 069 st

Säters Vandrarhem, SVIF 

Säters Vandrarhem vid sjön Ljustern ligger 2 km från Säters centrum - en unik trästadskärna med anor från 1600-talet. Med närhet till naturreservatet i Säterdalen, Säters Film- och Biografmuseum och Mentalvårdsmuseet.

Skönvik erbjuder ett avkopplande friluftsliv med golf på Säters GK, bad och fiske. Vintertid finns längdåkning runt golfbanan och skidanläggningen Romme Alpin i Borlänge (25 km). Med gångavstånd till Skönviks Konferenscenter är Säters Vandrarhem perfekt som övernattning vid konferenser och kurser. Frukost 7. 30 – 9. 00 kan förbokas på Restaurang Skönvik som även serverar lunchbuffé vardagar 11. 00 – 14. 00. Vid större sällskap är det möjligt att beställa catering till Skönviks Konferenscenter. Säters Vandrarhem är ett enklare och prisvärt boende med möjlighet till självhushåll. Det finns sammanlagt 53 bäddar i två plan med gemensamma utrymmen för WC, dusch, kök och TV-rum. Det finns även lägenheter (2-4 bäddar) med eget pentry och WC. Gästen medför själv lakan och ombesörjer själv städning vid avresa. På Storgården Bed & Breakfast ingår frukost, lakan och slutstädning.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!