Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 335 st

STF Brantevik Vandrarhem

Pris per rum från 550:-

Sjöfartsnäringen är sedan länge en avslutad epok runt STF Brantevik. Men känslan lever kvar. Fiskeläget Brantevik är en pärla på Österlen med pittoreska trädgårdar och varsamt vackra kalkade hus byggda av bönder, fiskare och sjökaptener.

Vandrarhemmet är en trelängad skånegård med anor från 1600-talet och har varit i samma släkts ägo i tretton generationer. På gården bedrevs traditionellt jordbruk med djur fram till 1985. Men nu är vandrarhemmet inrett i det gamla kostallet och har 34 bäddar fördelade på 15 rum. Toaletter och duschar finns i korridoren i nära anslutning till alla rum och utanför köket finns en stor uteplats med många sittplatser och med möjlighet att grilla.

Det finns möjlighet för dig som gäst att hyra vedeldad bastu, som har blivit en naturlig och uppskattad del av vandrarhemmet. De natursköna omgivningarna inbjuder till långa promenader längs strandängar, klippor och hav.

Svenska Turistföreningen

Dela:

SCR
Kustvägen
SJ
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!