Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 109 st

STF Vandrarhem Brantevik

Mitt på Österlen, på fiskeläget Brantevik ligger vårt vandrarhem. I en charmig släktgård med anor från 1700-talet har vi skapat en skönt familjär atmosfär. Vi vill att du ska känna dig som hemma och trivas här där vi själva bor. Hemma vid havet, helt enkelt.

Du bor i en genuin skånegård som varit i samma släkts ägor i 13 generationer. Vandrarhemmet är modernt inrett i en av gårdens längor. Här sover du gott i mysigt inredda rum med 1 - 4 bäddar där alla tvåbäddsrum har sköna enkelsängar med resårmadrass. Det går lätt att föra ihop enkelsängarna till en dubbelsäng. Gemensamma toaletter och duschar finns i korridoren i nära anslutning till alla rum. Vi har två rymliga gästkök där du kan fixa din egen frukost (om du inte vill få den serverad av oss), göra en kopp kaffe eller laga en god middag. Självklart har vi gratis wi-fi.

Utanför våra gästkök finns en välkomnande uteplats med en fin trädgård där det finns många olika “rum” så att du lätt kan hitta en egen plats. Här finns möjligheter för dig som älskar att grilla. Vi har två flyttbara och en fast grill. I trädgården finns många växter som till exempel kungsljus, salvia, lavendel, timjan och så förstås härligt doftande rosenbuskar. En varm sommardag doftar det underbart på uteplatsen. Precis som det ska vara här på Österlen, Sveriges Provence!

Vandrarhemmet är byggt som i en L-form vilket gör att vi har två avdelningar som vi kan hyra ut till en stor eller två mindre grupper samtidigt. Varje avdelning har eget gästkök samt gemensamma faciliteter.

Svenska Turistföreningen

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!