Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 074 st

Valnöt & Kaprifol vandrarhem och pensionat, SVIF

Valnöt & Kaprifol vandrarhem är beläget i Hammenhög, centralt på Österlen, med många sevärdheter och utflyktsmål inom räckhåll. Vi har 52 sängar i 23 rum fördelade som enkelrum, dubbelrum samt tre- fyr- och fembäddsrum, samtliga med egen toalett. Det finns terrass med utomhuspool och ett parkområde på 11000 kvm för grillning, bollspel eller bara avkoppling. Alla gäster har tillgång till uppehållsrum och självhushållskök men Valnöt & Kaprifol har också restaurang, med à la carte-meny och fullständiga rättigheter, öppen dagligen under sommarsäsongen och vid arrangemang eller efter bokning övriga året.

Valnöt & Kaprifol ligger centralt på Österlen (i Hammenhög mellan Ystad och Simrishamn) och med många sevärdheter och utflyktsmål inom räckhåll. Valnöt & Kaprifol är beläget i en 100 år gammal byggnad med stor charm och erbjuder ett parkområde på 11000 kvm för grillning, bollspel eller bara avkoppling. Sommartid arrangerar vi också musik och teater i trädgården. Alla gäster har tillgång till kök och uppehållsrum. Vi har också restaurang, med à la carte-meny och fullständiga rättigheter, som är öppen dagligen under sommarsäsongen och vid arrangemang eller efter bokning övriga året. Samtliga rum har egen toalett men är för övrigt olika i storlek och standard. Totalt finns 54 sängar i 23 rum fördelade som enkelrum, dubbelrum samt tre- fyr- och fembäddsrum och med gott om duschar i korridorerna. Du kan välja mellan vandrarhemsstandard där Du själv tar med sänglinne och städar rummet vid avfärd eller pensionatsstandard där Du kommer till bäddad säng. Välj vandrarhem i huvudmenyn om Du önskar vandrarhemsstandard. Med pensionatsstandard kommer Du till bäddad säng och slipper tänka på städning. Vår populära stora frukostbuffé ingår också i priset vid pensionatsstandard. Valnöt & Kaprifol har terrass med utomhuspool. Till friluftsbad med 25-meters bassäng är det ca 200m och till havet ca 9km. Inom gångavstånd finns kiosk och livsmedelsbutik För gästernas säkerhet har hela huset utrymningslarm och brandlarm med direkt överföring till SOS alarm. Vi arrangerar också kurser och konferenser i väl utrustade lokaler, den största godkänd för 100 personer. Läget är också idealiskt för skolresor och träningsläger. Valnöt och kaprifol har öppet hela året.

Dela:

SCR
Snälltåget
MTRX 20
Sommarbanner Snälltåget
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!