Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 590 st

Skara Vandrarhem, SVIF

Vi på Skara Vandrarhem vill ge dig det där lilla extra, för att din vistelse här ska kännas riktigt avkopplande och skön. Vandrarhemmet erbjuder dig ett trivsamt åretruntboende i en vacker och lugn parkmiljö endast 600 meter från Skara centrum.

Här kan du vila ut efter en dag med aktiviteter eller arbete i bygden. Förutom 18 personligt inredda rum med 68 bäddar, erbjuder vi en varm och hemtrevlig atmosfär med ett modernt kök där du kan laga egen mat. Skara, Sveriges kanske äldsta stad har många intressanta kulturella miljöer att erbjuda, b la Domkyrkan, Västergötlands museum och Varnhems klosterkyrka. Det finns tennisbanor i direkt anslutning till vandrarhemmet och inom några mils radie finns det sju fina golfbanor. Till Skara sommarland är det 8 km och därifrån har du bara ett stenkast till Valle härads underbara natur. Två mil västerut möts du av Vänerns populära stränder och efter ytterligare en mil står du på backen till Läckö slott. Detta var bara ett axplock av vad som finns att uppleva i och runt omkring Skara.

Dela:

SCR
Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!