Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 090 st

Skövde Vandrarhem

Välkommen till Skövde, i hjärtat av Skaraborg mellan Värnen och Vättern! På berget Billingen precis vid friluftsområdet ligger en lugn camping, en stugby med timrade hus och ett vandrarhem. Perfekt boende för den som söker ett billigare alternativ i vacker miljö.

Välkommen till Billingens Stugby & Camping! Mitt i Billingens friluftsområde, 5 minuters bilfärd ner till centrum där det finns över 200 butiker att shoppa loss i, Sveriges bästa upplevelsebad Arena Skövde eller varför inte stanna uppe på berget och njuta av friluftsaktiviteter.

Under sommarhalvåret finns löparspår från 2,5km till 10km, mountainbikespår, bana för rullskidor, tempererat utomhusbad, äventyrsgolf och vanlig minigolf, sportfiske i Hållsdammen. Under vintern finns längdskidspår och slalombacke. Allt detta på bekvämt promenadavstånd.

Med nära till godaste glassen i Hjo vid Vätterns strand, spännande äventyr på Karlsborgs fästning, Läcköslott i Lidköping, sommarkul på Skara Sommarland och massvis av kulturupplevelser runt om i Skaraborg är Billingens Stugby & Camping det perfekta stället att utgå ifrån.

Vi önskar er varmt välkomna!

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!