Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 138 st

STF Söderhamn/Växhuset Vandrarhem

Vandrarhemmet ligger i södra Hälsingland och erbjuder ett boende med ekologiskt tänkande som drivkraft. Här finns även Ekocentrum, ett kunskapscentrum för hållbar utveckling.


Vandrarhemmet ligger vid Edesjön, som är en liten skogssjö med gott om fisk och vatten som inbjuder till bad och fiske. Här kan du låna en eka och ett metspö och prova fiskelyckan eller bara ta en roddtur i kvällssolen. En naturstig tar dig upp på Djupdalsberget. Från toppen har du milsvid utsikt över Edesjön och Ljusnans dalgång.

I vårt ekocentrum finns ett café i det grönskande växthuset och det ekologiska köket serverar hembakt fikabröd och vegetariska rätter lagade från grunden, så långt möjligt av produkter från trädgården. För barnen är det fritt fram att leka och ha kul och om de vill får de gärna mata hönsen. För de lite större barnen finns en spännande äventyrsskog att besöka - för dem som vågar.

Svenska Turistföreningen

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!