Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 058 st

Hagabergs Vandrarhem

Pris per person från 505:-

Inkl. lakan, handdukar och slutstädning Barnrabatter, möjlighet till extra bädd.

Hagabergs vandrarhem ligger i ett parkområde i Södertälje. Vårt läge är unikt, som en liten oas, avskilt från stadens myller men ändå så centralt. Kommer du med bil parkerar du gratis på området. Goda kommunikationer med både fjärrtåg, pendeltåg och bussen som stannar utanför husknuten. Resa till Stockholm tar 30 minuter med bil eller tåg.
Nyvillan har tre våningsplan, totalt 26 rum, Tron, Hoppet och Kärleken har vardera 8 rum. Ett rum i varje hus är handikappanpassat. Under vissa perioder kan vi erbjuda 100 bäddar fördelat på 58 rum i olika byggnader.
Vi har enkel- och dubbelrum med möjlighet att ställa in extrabädd. Alla rum har sköna sängar med resårmadrass och egen dusch och toalett. För de små barnen finns resesäng att låna.
Tron, Hoppet, Kärleken samt alla våningsplan i Nyvillan har gemensamma välutrustade kök och sällskapsrum med tv. Fritt wifi på alla rum.
För dig som gästar Hagaberg finns mycket att göra i Södertälje. Sydpoolens äventyrsbad, Tom Tits experiment, Torekällberget, Södertälje Park och Kusens backe motionsspår med utegym. Flera golfklubbar och Lådbilslandet ligger i närheten.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
The Viking Museum

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!