Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 349 st

Yndegården, SVIF 

Pris per person från 180:-

Pris för dubbelrum SEK 450:-. Barnrabatt i flerbäddsrum. För konferenser och kurser begär prisuppgift.

Yndegården, Sölvesborgs vandrarhem & kursgård är idylliskt beläget i Ynde by, vid den västra infarten till Sölvesborg, 3 km från stadens centrum, nära Ryssbergets vidsträckta bokskogar. Året om finns här 9 trivsamma rum att hyra på kortare och längre tid.

Stort ljust dagrum och matsal. Även konferensrum. Utomhus finns stor trädgård och stora öppna gräsytor. Huset är byggt 1994 med för den tiden avancerad miljöanpassning. Verksamheten präglas också av miljötänkande. Golven är av trä, furu och lönn, och för att skona dem går vi barfota eller med inneskor i hela huset. På vår egen hemsida syns även den ursprungliga mangårdsbyggnaden från 1903 som innehåller 25 sängar i 7 rum. Där finns dagrum, glasveranda, tre toaletter och duschar liksom ett stort kök. Här passar det bra med barnfamiljer eftersom rummen är större. Det går också att hyra hela huset och då varierar priset efter säsong och egen arbetsinsats. På sommaren finns även möjlighet att hyra två stugor i trädgården med 3 resp 2 sängar. Helårsöppet.

Dela:

SCR
Kustvägen
SJ
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!