Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 073 st

City Hostel

Pris per person från 240:-

240 kr för en bädd i sovsal och 495 kr för ett singelrum. Inklusive sängkläder.

City Hostel är vandrarhemmet för dig som söker boende eller övernattning i Stockholm med ett bra läge för ett lågt pris. Vandrarhemmet ligger centralt i Stockholm med bra kommunikationsmöjligheter så som buss, tunnelbana och tåg så är det enkelt för er att ta er dit ni ska.

På plats finns trevlig och hjälpsam personal som alltid ger högsta service för att du ska få så bra vistelse som möjligt. Vandrarhemmet har möjlighet att ta emot upp till 79 gäster per natt och har alla de moderna faciliteter du kan tänkas behöva så som fullt fungerande kök, gratis wi-fi, tvättservice samt TV på alla privata rum. I de allmänna utrymmen finns det även tv, datorer, böcker samt tidningar att låna helt kostnadsfritt. I alla bäddar ingår kudde, täcke samt sängkläder. Vill du inte ta med dig en egen handduk finns det att hyra billigt i receptionen.

City Hostel lever upp till alla krav gällande brandskydd, de allmänna utrymmen har kameraövervakning för gästens maximala trygghet. Det finns även möjlighet att lämna sitt bagage före incheckning och efter att ni har checkat ut i ett låst bagagerum.

Boka enkelt via hemsidan eller kontakta gärna personalen om ni har ytterligare frågor då de mer än gärna hjälper till för att förenkla er vistelse i Stockholm.

SVIF

Dela:

SCR
MTRX 20
First Camp
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Skansen
City Conference Center

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!