Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 101 st

Klubbensborg

Skicka e-post

Klubbensborg

08-646 12 55

Klubbensborgsvägen 27
129 39 Hägersten

Klubbensborg ligger naturskönt på en halvö i Mälaren men nära city och är bebyggt med hus från 1700-1800-talet. Vi har vandrahemsbäddar, familjerum, pensionatsrum och ett fint hus samt en lägenhet för uthyrning veckovis under sommaren och för kortare vistelse resten av året.

På Klubbensborg kan man välja om man vill bo på våra bekväma pensionatsrum med 1-4 bäddar, ombonade 2-4 bäddsrum eller vårt enkla 6-bäddsrum. Pensionatsrummen har sängar av hotellstandard, är bäddade, har TV och vi städar vi avresa. Pensionatsrummen har toalett/dusch i anslutning till rummet som delas med max 2 andra rum. Gäster på vandrarhemmet tar med eget sänglinne, städar rummet och hänvisas till vårt servicehus. Alla gäster har tillgång till kök men de är anpassade för familjer och mindre sällskap, större grupper han inte erbjudas självhushåll. Vi kan erbjuda konferenslokaler för upp till 25 personer och även konferenspaket där förutom lokal, lunch och kaffe är inkluderat. Vi har ett mysigt café med underbar utsikt över Mälaren där man kan beställa frukost, äta en enklare lunch eller fika. Logi, konferens och café har öppet 2/1 - 20/12. Vår camping är öppen 15/5 - 15/9. Större grupper hänvisar vi till vår fina lägergård på Gålö ca 40 km sydös om Stockholm. Där kan vi erbjuda inkvartering för 64 gäster i 4-bäddsrum med dusch och toalett samt storkök och matsal.

Dela:

SCR
MTRX 20
First Camp
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Skansen
City Conference Center

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!