Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Liljeholmens Stadshotell

Pris per person från 350:-

Gäller dubbelrum. Enkelrum från 445:-.

Liljeholmens Stadshotell är ett populärt Hotell med hög kvalité beläget i Liljeholmen strax söder om Stockholms Centrum.

Liljeholmen är en knytpunkt för kommunal trafik med tunnelbana, bussar och tvärbana. Det är smidigt och enkelt att ta sig till större delen av Stor-Stockholm, utan att behöva betala taxi.

Runt hörnet finns trivsamma promenadstigar och mycket vacker natur runt sjön Trekanten, där det finns en mysig liten badstrand för våra sommargäster och möjlighet till skridskoåkning för våra vintergäster. Bara ett par minuters gångavstånd från oss finns en stor, nybyggd galleria med ett stort urval butiker och restauranger.

Vi har 42 rum fördelat på både enkelrum, dubbelrum samt familjerum. De flesta av rummen har egen dusch och toalett, men det finns även budgetalternativ med delad dusch och toalett i korridoren. Alla rum har rymliga och bekväma continentalsängar.

Under Mars 2012 har vi byggt ut och renoverat våra lokaler och kan nu erbjuda ännu fräshare rum med vacker utsikt över stockholm. Varför inte spendera en helg i våran stora svit?

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
The Viking Museum
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!