Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 457 st

Lilla Brunn

Lilla Brunn i Vasastan ligger på lugna Surbrunnsgatan i ett eget litet charmigt hus, bara 100 meters avstånd från korsningen Sveavägen/Odengatan. Ett centralt och bra läge för alla typer av aktiviteter. Till Rådmansgatans tunnelbanestation är det 300 meter eller 3 minuters gångväg. Därifrån är det bara två stationer till T-Centralen/Centralstationen och alla Flygbussar.

Lilla Brunn i Vasastan har en kapacitet på 49 bäddar och erbjuder övernattning som lämpar sig för både enskilda, familjer, mindre sällskap och större grupper i en avslappnad och internationell atmosfär. Det finns gott om duschar och toaletter i korridorerna. Vi har några små sovsalar där man delar rum med andra spännande och intressanta gäster. I våra privata enkel-, dubbel-, trippel- och 4- och 6-bäddsrum bor man för sig själv, men delar dusch och toalett med andra i korridoren. I vårt praktiska och välutrustade kök kan man göra frukost och laga enklare måltider. Eller bara förvara varor i kyl och frys.

I samtliga rum är det nya sängar. I 4- och 6-bäddsrummen är det våningssängar och i alla andra rum är det resårbottensängar av hotellstandard. Alla sängar har kudde och täcke. Sänglinne och handduk tar man med sig själv, eller hyr av oss för 65 kr/set. Fräscht sänglinne är ett krav p.g.a hygieniska skäl. Användande av sovsäckar är inte tillåtet.

Gratis Internet i lobbyn + GRATIS Wifi på hela vandrarhemmet.
Städning ingår i priset. 2kronor Vasastan är ett rök- och djurfritt vandrarhem. Vandrarhemmet är öppet året runt.

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Vidbynäs Gård
Äventyrsbanan Stockholm

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!